Terrassa

Ciutadans posa els barris en el centre del seu programa electoral

Entre les propostes del seu programa de govern: 12 milions d’euros per als barris, rebaixa de l’IBI un 5% i regidoria d’emprenedoria

Acte de presentació de Cs Terrassa a la plaça del Progrés / Lluís Clotet

La diputada de CS al Parlament de Catalunya, Anna Grau, juntament amb l’alcaldable de CS a l’Ajuntament de Terrassa, Isabel Martinez, han presentat aquest matí a la Plaça del Progrés de Terrassa el seu projecte per a les properes eleccions municipals de 2023. L’acte de presentació l’ha arrencat Gonzalo Díaz, el numero dos a la llista del partit. Ha agrait els presents i el treball realitzat per part de l’Ajuntament de Terrassa i, seguidament, ha donat pas a un video de Jordi Canyas, diputat al Parlament Europeu, que ha felicitat la tasca de l’alcaldable Isabel Martinez.

“Tenim moltes ganes de canvi”, així ha iniciat els parlaments Anna Grau, candidata a l’alcaldia de Barcelona. Ha assenyalat, també, que han arribat fins aquí per “canviar les coses per el bé de la gent” i ha afegit que Martínez aporta “valentia, treball, joventut, diu la veritat i no promet res que no vagi a complir”. Per la seva banda, l’alcaldable Isabel Martinez ha desengranat les propostes del seu programa electoral per a aconseguir l’alcaldia de la ciutat i ha assegurat “donar-li un tomb a Terrassa”. S’ha mostrat orgullosa del seu projecte, el qual apunta que s’ha treballat durant els últims quatre anys visitant barri a barri i recollint les propostes de tots els veïns, entitats i associacions per a donar-los veu en el ple municipal.

Acte de presentació de Cs Terrassa a la plaça del Progrés / Lluís Clotet

Propostes del programa

Entre les propostes del programa de Ciutadans, l’alcaldable Martínez ha destacat la destinació de 12 milions d’euros als barris per a millorar voreres, carrers i places per “donar-li la volta a l’abandó i la falta d’inversió històrica que pateixen”. També ha anunciat la privatització del servei de neteja perquè “tal com està enfocat actualment és un llast i no funciona ni presta l’adequat servei”. Martínez també ha assegurat la rebaixa de l’IBI en un 5% “i beneficiar així a les famílies i classes treballadores”, mesura que anirà acompanyada de la creació de la regidoria d’emprenedoria per a “recolzar de manera directa als que generen riquesa, però tenen dificultats per a desenvolupar les seves iniciatives”. Per altra banda, Isabel Martínez ha anunciat la creació d’una oficina d’atenció als afectats per les ocupacions il·legals d’habitatges i així “solucionar els problemes de convivència que les okupacions generen en els barris, i perquè l’ajuntament assisteixi els veïns, que paguen religiosament els seus impostos, el seu lloguer o la seva hipoteca”.

Finalment, l’alcaldable Marínez ha volgut destacar el treball fet fins al moment, amb més de 200 propostes presentades a l’Ajuntament per a “millorar els barris, perquè tinguin l’atenció i la representativitat que mereixen en la tercera ciutat més gran” i ha conclòs assegurant que “el millor està per arribar”.

Acte de presentació de Cs Terrassa a la plaça del Progrés / Lluís Clotet

Ciutadans posa els barris en el centre del seu programa electoral
To Top