Terrassa

L’Ajuntament contribueix amb 13.000 euros a la Vegan Fest

L’Associació Vegana de Catalunya signarà un conveni amb l’administració local

L’Ajuntament de Terrassa i l’Associació Vegana de Catalunya consolidaran la celebració del certamen Vegan Fest a Terrassa a través de la signatura d’un conveni de col·laboració que dotarà l’entitat de major capacitat per a la seva celebració de l’esdeveniment aquest any, així com per a la seva expansió. La quarta edició del festival es va celebrar el passat mes de setembre i va reunir més de 26 mil persones al Parc de Vallparadís. L’objectiu era donar a conèixer la promoció d’un estil de vida vegà com a opció de vida més respectuosa amb el medi ambient, amb els drets dels animals i per a la salut de les persones.

L’Ajuntament es compromet a col·laborar en el finançament del projecte, tant per al seu desenvolupament en l’edició d’aquest any 2023, així com per a consolidar-lo a la ciutat com a certamen de futur i de referència en el seu sector, per part de l’Associació Vegana de Catalunya. L’import del conveni que se signarà serà de 13.000 euros.

Presentació de la nova imatge de la Vegan Fest 2023 al Teatre Principal / Alberto Tallón

La passada edició del Vegan Fest Catalunya a Terrassa va reunir més de 70 expositors al Parc de Vallparadís i es van celebrar més de setanta activitats culturals, formatives i lúdiques repartides en cinc espais diferents durant els dies de celebració. El festival de 2023, que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de setembre, creix de dos a tres dies, compararà amb més de 80 activitats gratuïtes, showcookings, taller taules rodones, xerrades sobre nutrició i activisme animal i, per primera vegada, concerts les nits de divendres i dissabte. La festa tornarà a ser també un gran aparador de les novetats gastronòmiques del sector vegà, del calçat, la moda sostenible, la cosmètica, l’artesania i tota mena d’alternatives al plàstic d’un sol ús.

Per al tinent d’alcalde de Drets Socials i regidor de Benestar Animal, Noel Duque, «el gran èxit de l’edició anterior del festival va posar de manifest l’interès i el ganxo que té aquest estil de vida, no només a Terrassa, sinó al territori, sent reconegut com el festival vegà a l’aire lliure més gran d’Europa, motius més que suficients per contribuir a la consolidació i expansió d’aquest». En aquest sentit, Duque, considera que «donant suport a entitats amb qui compartim objectius i alhora contribueixen al desenvolupament del projecte de futur de Terrassa, estem garantint el desenvolupament i la projecció de Terrassa en diferents àmbits, en aquest cas, en un estil de vida cada vegada més estès i conegut a escala internacional».

To Top