Terrassa

La línia de bus L-15 entrarà en servei el 2 de maig amb una solució transitòria

Un vehicle connectarà Can Parellada de forma directa amb la carretera de Montcada de manera provisional fins que el minibús adquirit per l’Ajuntament l’any passat no pugui integrar-se a la flota actual

Un autobús a Can Parellada / Nebridi Aróztegui

La nova línia d’autobús urbà L-15 de Terrassa, que connectarà Can Parellada amb el centre de la ciutat, entrarà en funcionament finalment el proper 2 de maig. Ho farà amb una solució transitòria després dels reiterats retards en l’arribada del nou vehicle adquirit per l’Ajuntament, un minibús que es preveia que arribés al segon semestre del 2022 i que encara no ha arribat. Provisionalment el servei s’oferirà amb un vehicle facilitat per Mercedes, que realitzarà el servei de la L-15 mentre el minibús adquirit l’any passat no pugui integrar-se a la flota actual.

El consistori explica que la nova línia vol donar resposta a les demandes veïnals, que feia temps que sol·licitaven augmentar la penetració del transport públic dins la part més allunyada del barri i alhora millorar les connexions amb l’estació ferroviària de les Fonts i amb les línies de bus que van a l’Hospital de Terrassa.

Es preveu que aquesta nova línia tingui un cost d’uns 220.000 euros anuals. En el proper Ple municipal ordinari d’abril està previst aprovar la modificació del contracte programa amb TMESA i la consignació pessupostària necessària per tal que la línia
pugui ser operativa ja a partir del proper mes de maig. Prèviament l’empresa haurà estat treballant en la col·locació dels pals de les noves parades.

Segons ha explicat l’alcalde, Jordi Ballart, “la nova L-15 connectarà el barri de Can Parellada de forma directa amb la carretera Montcada i per tant, amb el centre de Terrassa. El recorregut que s’ha dissenyat permetrà que el bus accedeixi a l’interior del barri arribant fins a l’avinguda d’Àfrica, i el connectarà també amb el barri de Montserrat, des d’on es podrà fer l’intercanvi amb les línies LH i L1 per anar fins a l’Hospital de Terrassa”.

Can Parellada reclama ja les millores en el servei d’autobusos

To Top