Terrassa

El Vegan Fest amplia calendari, activitats i suma nits de concerts

El Vegan Fest Catalunya escalfa motors per tornar al setembre amb el lema “Salvem la Terra”

La nova imatge de campanya de la Vegan Fest 2023 fa una crida a tenir cura del planeta

El Vegan Fest Catalunya escalfa motors. Ahir va fer la presentació de la imatge de la seva quarta edició a la ciutat. Terrassa tornarà a ser l’epicentre de la cultura vegana els dies 15, 16 i 17 de setembre al parc de Vallparadís, on es prepara un festival carregat de novetats. L’organització va prometre el 2022 que faria un salt qualitatiu i traspassaria fronteres i així serà.

Els organitzadors Anna Garcia i Juanjo León, amb la imatge de la Vegan Fest 2023, durant l’acte de presentació al Teatre Principal

Els terrassencs Anna Garcia i Juanjo León, vicepresidenta i president, respectivament, de l’Associació Vegana de Catalunya, van presentar ahir la imatge del festival i les novetats de 2023 en un acte solemne al Teatre Principal. “Tornem amb molt orgull de fer-ho a Terrassa, una ciutat viva, desperta que té moltes inquietuds”, va dir Anna Garcia. “El nostre objectiu és fer de Terrassa un referent a Europa de ciutat ‘vegan frendly’”.

Al seu costat, Juanjo León va fer una crida a sumar entorn d’un festival que “vol arribar a tot el món. Es pot fer”.

El lema de la quarta edició és “Salvem la Terra”, tota una declaració d’intencions que l’organització llença a la ciutat convidant a “fer un planeta més sostenible, respectuós i empàtic”, tal com figura el cartell de la fira vegana.

Noel Duque, regidor de Benestar Animal, va voler fer ahir costat ahir als organitzadors del Vegan Fest al Teatre Principal, on va dir que “el més important d’aquest festival és quan la gent tanca els ulls, pensa en el Vegan Fest i pensa en amor pel planeta”.

Per a tots els públics

El Vegan Fest tornarà a ser al setembre un festival pensat per a tots els públics, que tindrà espais per a concerts, entrevistes amb figures nacionals i internacionals implicades en la defensa d’un estil de vida respectuós amb els animals i amb el medi ambient, “showcockings” en directe, tallers d’educació ambiental, activitats infantils i un espai de ioga. En total, més de 80 activitats gratuïtes per totes les edats.

La primera novetat de la quarta edició del Vegan Fest 2023 és el calendari del festival, que afegeix un dia a la seva programació. Se celebrarà divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17 de setembre.

El programa d’activitats creix i també l’espai del festival, que allargarà la seva grandària amb més parades a la zona de mercat.

L’organització es proposa repetir l’èxit d’anteriors edicions i vol tornar a convertir el festival en un referent popular. L’any passat, més de 26.000 persones van gaudir del Vegan Fest al parc de Vallparadís.

El setembre, el públic podrà provar les darreres novetats de la gastronomia vegana, conèixer les propostes de calçat i moda sostenible, cosmètica, artesania i joguines per a totes les edats, a banda d’un grapat d’alternatives al plàstic d’un sol ús. La fira comptarà també amb un espai per a associacions i refugis d’animals que mostraran la seva feina.

Una altra de les novetats de la quarta edició és que la Màster Vegan Chef comptarà amb xefs i creadors de continguts a qui es convidarà a crear una recepta en 45 minuts.
L’organització vol convertir el Vegan Fest en una festa compromesa amb la sostenibilitat, el respecte interespècie i el medi ambient, on la música jugui un paper essencial. L’edició 2023 sumarà als concerts habituals, recitals de música en directe les nits de divendres i dissabte a la carpa de Vallparadís.

To Top