Terrassa

Nova operació antidroga al Segle XX de Terrassa

Intervenció en una plantació de marihuana al carrer de las Navas de Tolosa

Policies durant l'operatiu d'aquest dimarts / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El barri del Segle XX de Terrassa ha tornat a ser escenari aquest dimarts d’una operació antidroga que ha acabat, presumptament, amb el desmantellament d’una plantació de marihuana. Aquest cop el dispositiu ha tingut lloc aquest matí i el migdia al carrer de las Navas de Tolosa.

El 9 de març, una operació del Cuerpo Nacional de Policía, amb la col·laboració de la Policia Municipal, en una nau industrial al carrer de Joan Monpeó es va saldar amb el comís de 110 quilograms de cabdells de marihuana i 220 plantes en fase de recol·lecció, i amb les detencions de quatre individus. Però hi havia altres indrets del mateix barri vigilats, sobretot per la seva relació amb les apagades que patien centenars de veïns per culpa de la sobrecàrrega elèctrica provocada per plantacions de marihuana.

Carrer de las Navas de Tolosa

Aquest dimarts al matí s’ha desenvolupat la segona intervenció, també coordinada perl Cuerpo Nacional de Policía i la participació de la Policia Municipal. Ha estat al carrer de las Navas de Tolosa, entre la carretera de Rubí i el carrer de Vallparadís. Aquesta vegada la policia ha escorcollat un habitatge.

FOTOS | Operació policial antidroga al barri del segle XX a Terrassa

No ha transcendit el material confiscat. L’edifici ha estat precintat. Segons les primeres informacions, dues persones han estat identificades i seran investigades per la presumpta comissió d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues) i un de defraudació de fluid elèctric. Com el 9 de març, tècnics d’Endesa han desconnectat línies manipulades.

Nova operació antidroga al Segle XX de Terrassa
To Top