Terrassa

Bona estrena dels Castellers de Terrassa a Barcelona

Aquest diumenge, els blau turquesa tornaran a Barcelona, on prendran part a la Diada del Safareig, organitzada pels Castellers de la Sagrada Família

La colla terrassenca va descarregar el 3 de 7 en segona ronda a la plaça del Mercat del Clot / CASTELLERS

Els Castellers de Terrassa van començar a escalfar motors amb una bona actuació a Barcelona, en el marc de la diada castellera d’homenatge a Josep Sala, fundador dels Castellers de Barcelona. L’actuació va tenir lloc a la plaça del Mercat del Clot de la ciutat comtal. Els blau turquesa i els vermells van començar l’actuació amb els pilar d’inici: els barcelonins dos pilars de 4 i els terrassencs un pilar de 4.

Els blau turquesa van obrir plaça amb un 4 de 6 amb el pilar / CASTELLERS

Els Castellers de Terrassa van descarregar sense problemes un 4 de 6 amb el pilar en primera ronda. En la segona van descarregar el 3 de 7. A tercera ronda van descarregar un 4 de 6. Per a concloure l’actuació els blau turquesa van realitzar 2 pilars de 4 de comiat.

Els Castellers de Barcelona, per la seva banda, van descarregar el 3 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb el pilar. Van cloure l’actuació amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

Diumenge, castells a Sagrada Família

Aquest diumenge, els Castellers de Terrassa tornaran a Barcelona, on prendran part a la Diada del Safareig, organitzada pels Castellers de la Sagrada Família. Estaran acompanyats pels Margeners de Guissona, els Castellers del Poble Sec, i els amfitrions, els Castellers de la Sagrada Familia.

To Top