Terrassa

ERC anuncia la seva llista electoral per a les municipals

L’actual líder d’ERC a Terrassa, Ona Martínez, presenta la llista electoral per a les pròximes eleccions municipals de Terrassa

Acte de presentació d'ERC a Terrassa / Lluís Clotet

Esquerra Republicana ha donat a conèixer la seva llista electoral per a les eleccions municipals que tindran lloc el pròxim 28 de maig a Terrassa. L’actual líder d’ERC a Terrassa, Ona Martínez, ha iniciat l’acte a la plaça de la Xemeneia de la Bòbila Almirall, destacant la diversitat, solvència i experiència de l’equip i assegurant la preparació feta pel proper mandat.

La llista electoral es tracta d’una tria diversa i plural on destaquen noves veus i que en total incorpora 27 candidats i 10 suplents. L’encapçala Ona Martínez Viñas i la segueixen Josep Forn Cadafalch, Najima Oueld-Taher El Mansouri, Santiago Martínez Illa, Montserrat Font Fabra, Alex Aranda Colorado, Cristina Rey Cerpa, Yuri Lázaro Giménez, Sílvia Grau Fontanals, Carles Llongueras Morera, Mercè Espasa Cárdenas, Ebrima Sanneh Jawla, Carme Gutiérrez López, Carles Codina Verdaguer, Dolors Cantero Saiz, Albert Gallardo Ferrand, Sílvia Comellas Jofres, Sergi Castells Segura, Pilar Sierra Janeras, Pau Hernández del Águila, Montse Pujol Soler, Joan Lluch Puig, Anna Alòs Giménez, Francesc Pallarols Rusca, Amanda Parets García. L’equip tanca amb Isaac Albert Agut i Xènia Albà Cantero. Els suplents són: Cesc Poch Ros, Carme Labòria Rojas, Moussa El Hjiouej Bendaoud, Montserrat Ibàñez Casabón, Jordi Centelles Amela, Maribel Gregorio de la Encarnació, Manel Martí Moncho, Cèlia Ros Gasset, Màrius Massallé Bainad i Teresa Ciurana Satlari.

Cal destacar l’absència de Carles Caballero, regidor d’Arquitectura i Urbanisme, Medi ambient i Sostenibilitat i Energia, que donava per tancada la seva etapa com a regidor de l’Ajuntament de Terrassa amb la finalització de la legislatura l’any passat. També la suplència de la regidora d’Educació, Teresa Ciurana, que tanca la llista.

L’acte, que ha seguit un ordre de parlaments del conjunt de membres de l’equip, ha presentat els objectius del partit, donant importància a la incorporació de noves mirades joves i persones d’altres orígens, que conjuntament construeixen la ciutat cada dia. També han recalcat que “tothom té dret a tenir les mateixes oportunitats” i han assegurat que “és important comptar amb una alcaldessa amb visió feminista”.

Els diferents perfils d’ERC han mostrat la seva motivació i expectativa de futur del projecte, assegurant fer de Terrassa un espai d’oportunitats i una ciutat millor.

To Top