Terrassa

Òscar Galeote serà el número 2 de Terrassa en Comú Podem

Agnès Petit encapçala la llista electoral dels comuns

Iván Martos, Yésika Caro, Agnès Petit, Rut Martínez i Òscar Galeote

Òscar Galeote, Rut Martínez, Iván Martos i Yésika Caro completen els cinc primers llocs de la llista de Terrassa En Comú Podem, candidatura encapçalada per Agnès Petit. Els comuns han presentat aquest divendres l’equip que acompanyarà Petit, una llista que, segons l’alcaldable, “treballa i treballarà per la ciutat que volem”. La candidatura representa “la superació d’una etapa i la consolidació de la feina i l’esforç fets a Terrassa En Comú Podem per tornar a l’Ajuntament el maig”, en paraules de Petit.

“Anem en comú per sumar i per treballar per fer avançar la ciutat i posar-la en el lloc que ens mereixem. I ho farem amb tota la il·lusió i emmirallant-nos en la Yolanda Díaz i la seva enorme feina com a ministra de Treball”, ha afegit la candidata. La feina de Díaz ha millorat “la situació de moltes persones i famílies de Terrassa amb més i millors llocs de feina i amb un escut social com no s’havia vist mai”, afirma la dirigent dels comuns.

Diversitat

Agnès Petit ha destacat la diversitat de la candidatura, amb persones “de perfils de tots els àmbits, del teixit associatiu i les entitats”, i de l’àmbit de l’administració pública local.

Òscar Galeote Freijo és arquitecte urbanista especialitzat en administració pública. És tècnic de planejament i habitatge a l’Ajuntament de Manresa i ha participat en entitats ecologistes. Rut Martínez Hernández treballa de tècnica d’habitatge a l’Ajuntament de Terrassa.

Iván Martos Aguilar, militant de PSUC Viu i Esquerra Unida, és administratiu i té formació tècnica en administració de sistemes informàtics. La seva companya de llista Yésika Caro Pineda és activista de la PAH des de fa una dotzena d’anys i està acabant els estudis de tècnica superior d’Integració Social.

Òscar Galeote serà el número 2 de Terrassa en Comú Podem
To Top