Terrassa

Agnès Petit: “Sense aliances polítiques no aconseguirem millores per a Terrassa”

Terrassa en Comú Podem impulsa la campanya “”A Terrassa treballem per sumar”

La candidata a l’alcaldia de Terrassa en Comú Podem, Agnès Petit i Estrenjer, ha presentat la campanya “A Terrassa treballem per sumar“, que vol posar en relleu l’aposta de la formació per polítiques col·laboratives. “A Terrassa anem en comú per sumar, per treballar juntes per la ciutat que volem” ha subratllat Petit.

La vicepresidenta segona del Govern d’Espanya i ministra de Treball, Yolanda Díaz, protagonitza el cartell de la campanya local amb la candidata. Agnés Petit ha recordat que la líder del PCE “ha protagonitzat millores socials i laborals importantíssimes pel país”.

En aquest sentit, Petit sosté que “Terrassa no és una illa desconnectada i sense aliances polítiques”. Sense mencionar-lo, la candidata dels comuns s’ha referit al projecte de Tot per Terrassa, que fa bandera de no tenir lligams ni corses amb filials polítiques. “Sense aliances polítiques a Madrid i a Catalunya no podrem aconseguir millores per Terrassa”, ha apuntat Petit, que ha defensat “les aliances amb totes les institucions. Està molt bé fer polítiques des del local. Però sense els recursos que vénen d’Europa, de Catalunya i d’Espanya, Terrassa no millorarà”.

Cartell de la campanya de Terrassa en Comúi Podem aquest mes de març

La campanya “A terrassa treballem per sumar” s’estendrà al llarg del mes de març a opi‘s, a tanques i a la pantalla de l’Avinguda Jacquard, així com amb un flyer amb les propostes principals per a la ciutat. TECP treballa el programa amb sessions programàtiques, actes, reunions amb entitats i amb moviments socials i agents actius de la ciutat.

Terrassa en Comú Podem treballa en la redacció del programa amb què anirà a les eleccions del 28 de maig. Les setmanes vinents, la formació portarà la campanya a diferents indrets de la ciutat i muntarà parades per recollir les inquietuds i les propostes de la ciutadania.

Yolanda Díaz
Conscients de la tirada electoral de la vicepresidenta Yolanda Díaz i del seu perfil transversal, els comuns impulsen una campanya  i “una imatge que evoca a la feina conjunta que podem fer, tant des de l’Estat com des dels Ajuntaments, passant pel Parlament. Yolanda Díaz està aplicant les polítiques socials i laborals més importants de la democràcia. Un escut social sense precedents al llarg de la pandèmia, sortint de la major crisi que hem conegut, generant llocs de feina de qualitat. No deixarem de batallar, al govern de l’estat i a l’Ajuntament per aconseguir una Llei d’habitatges que reguli el preu dels lloguers, per evitar un dels problemes més greus que pateix una part molt important de la ciutadania de Terrassa i de la resta de ciutats, amb pujades abusives dels lloguers” ha recordat l’alcaldable.

Sobre les expectatives electorals que genera la candidatura de Terrassa en Comú Podem, Agnés Petit ha mostrat el seu convenciment que la formació “serà decisiva en conformar el govern de la ciutat“. Contra tot pronòstic, els comuns van quedar fora de l’Ajuntament l’any 2019, després d’un mandat com a primer partit de l’oposició amb sis regidors. “Partim d’una situació anòmala”, ha admès Petit, que s’ha mostrat convençuda que els comuns tornaran al Consistori.

To Top