Terrassa

Homenatge a Antonio Cazorla, líder veïnal de Terrassa

Els actes han tingut lloc al seu barri, Montserrat

Antonio Cazorla, abraçant la seva dona / ALBERTO TALLÓN

L’Antonio no sabia res. Hi havia molta gent allà i ell s’ha quedat de pedra quan ha sabut que tot aquell rebombori era per ell, per Antonio Cazorla, expresident de l’Associació de Veïns (AVV) de Montserrat. Com ell mateix es defineix en el seu perfil en una xarxa social, el “líder veïnal i sindical compromès amb una tercera via social i política” ha estat objecte aquest dijous d’un homenatge en el seu barri i voltants.

Feina setmanes que es preparava l’esdeveniment popular. El programa festiu que l’Antonio Cazorla no s’ensumava ha començat a les 17 hores.

/ ALBERTO TALLÓN

L’han portat al parc del Pla de la Corneta, al sector Montserrat, davant dels pisos, on s’havia plantat un arbre en el seu honor, i on s’ha descobert una placa commemorativa que recordava el paper de l’AVV en l’organització dels veïns durant la pandèmia. Però hi havia més.

Més obsequis

Després de la primera sorpresa, ha arribat la segona, no menys emotiva per a l’homenatjat. Desenes de persones han participat en un pica-pica que ha tingut lloc al pati de l’Escola Montserrat. Aquí, l’Antonio ha rebut una placa i més obsequis.

Les activitats van ser organitzades per entitats i veïns del districte 2, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

FOTOS | Homenatge a Antonio Cazorla, líder veïnal de Terrassa

Homenatge a Antonio Cazorla, líder veïnal de Terrassa
To Top