Terrassa

El TSJC confirma la presó a l’home que va matar la seva germana a Terrassa

El tribunal anul·la la prohibició de comunicació o acostament a la mare perquè ella vol mantenir el contacte amb el fill

Una imatge del judici / ACN

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha confirmat la pena de 18 anys de presó per a l’home que l’agost del 2020 va assassinar la seva germana a Terrassa. El tribunal confirma els fets donats per provats pel jurat popular, així com la presó i les indemnitzacions, però anul·la la prohibició de comunicació i aproximació amb la seva mare i germans perquè aquests volen mantenir el contacte amb el condemnat.

Segons el veredicte del jurat, es va considerar provat que cap a les 9 del vespre del 22 d’agost del 2020 l’acusat va clavar almenys 13 ganivetades al tòrax i l’abdomen de la seva germana amb dos ganivets. El crim va tenir lloc a l’habitació de la dona i tots anaven embriacs.

Arran del veredicte del tribunal popular, l’Audiència de Barcelona el va condemnar a 18 anys de presó per assassinat amb traïdoria i l’agreujant de parentiu i els atenuants d’embriaguesa i arravatament o ofuscació. També li van imposar cinc anys de llibertat vigilada i la prohibició d’aproximar-se o comunicar-se durant dos anys amb la seva mare i germans, i una indemnització de 152.000 euros als seus familiars. Va ser absolt de maltractaments.

To Top