Terrassa

Talls de trànsit i modificacions a la xarxa de bus pels Tres Tombs

La tradicional desfilada de carruatges tindrà lloc diumenge i suposarà diverses afectacions al servei de transport públic urbà

Una edició anterior dels Tres Tombs / Santi Olivet

Terrassa torna a celebrar aquest diumenge els tradicionals Tres Tombs i com és habitual, l’activitat portarà a reconfigurar la mobilitat a la ciutat. Hi haurà diverses afectacions amb talls de circulació en diferents carrers, anul·lacions de parades d’autobús i afectacions del transport públic.

Afectacions al trànsit

Mentre circulin els carruatges, quedaran tallats al trànsit el vial est de la ronda de Ponent, entre el pont de l’avinguda de Can Boada del Pi i l’avinguda de l’Abat Marcet, la cruïlla de la ronda de Ponent i les avingudes de l’Abat Marcet i Josep Tarradellas, l’avinguda de Josep Tarradellas, el carrer de la Rasa i la rambla d’Ègara.

Afectacions als autobusos

Pel que fa als autobusos, s’anul·laran les parades de la rambla d’Ègara i del carrer de la Rasa i s’habilitaran quatre parades provisionals al carrer Galileu, entre els següent carrers: Váquez de Mella i Fra Bonaventura Gran, plaça Freixa i Argemí i Irineu, plaça del Progrés i Blasco de Garay, i Infant Martí i Watt. També s’anul·larà una parada provisional, en els dos sentits de la carretera de Martorell, entre la plaça del Doré i el carrer d’Arquimedes.

En sentit nord, els autobusos circularan per la carretera de Martorell, l’avinguda d’Àngels Sallent i el carrer de Santa Maria de Mazarel·lo. Ela autobusos, a excepció dels de la línia 3, també circularan pel passeig Vint-i-Dos de Juliol i l’avinguda de Josep Tarradellas. En el cas de l’avinguda de Josep Tarradellas, en funció del desenvolupament de la celebració, els autobusos podran romandre aturats a la cruïlla de l’avinguda amb el passeig Vint-i-Dos de Juliol, i reprendre la circulació quan les condicions ho permetin.

En sentit sud, quan les condicions ho permetin, els autobusos circularan per l’avinguda de Josep de Tarradellas i la rambla d’Ègara fins al carrer Galileu, podent romandre aturats una estona a la cruïlla de la ronda de Ponent i les avingudes de Josep Tarradellas i l’Abat Marcet. També circularan de forma oberta pel carrer de Galileu.

Els autobusos de la línia 4 podran romandre aturats a la cruïlla del pont de l’avinguda de Can Boada del Pi amb el vial est de la ronda de Ponent, mentre circulin els carruatges de la celebració.

El mapa del desviament autobusos es pot consultar aquí.

Afectacions al servei de taxis

S’anul·larà la parada de taxis del CAP de la Rambla i es desplaçarà la parada de l’Estació de la Rambla al carrer de Columel·la.

To Top