Terrassa

Alumnes europeus visiten Terrassa per conèixer tradicions

Han estat convidats per l’escola Sant Josep

Els alumnes visitants, a l'Ajuntament

Són una quinzena de persones i procedeixen de França, Itàlia i Grècia. Vuit alumnes, d’entre 9 i 11 anys, i mestres d’escoles d’aquests tres països visiten Terrassa aquests dies. Han vingut de la mà de l’escola Sant Josep, el centre educatiu terrassenc integrat en diversos projectes europeus Erasmus+ com el que dona cobertura a aquest intercanvi: una iniciativa per conèixer tradicions populars.

L’escola Sant Josep, situada al carrer de les Borges Blanques, manté des de fa anys una sòlida vinculació amb els programes Erasmus+, sobretot en l’apartat d’educació viària. El projecte “Reading tals, myths and legends…” és diferent. Consisteix a dur a terme “un seguit d’activitats per donar a conèixer tradicions populars de cada país”. La llegenda de Sant Jordi ha estat una de les protagonistes d’aquests dies.

Els infants, a la Masia Freixa

Activitats

Les expedicions de França (Aix-en-Provence), Itàlia (Perugia) i Grècia (Florina) s’han allotjat en l’alberg municipal, han visitat llocs com l’Ajuntament i la Masia Freixa; i han gaudit, entre altres activitats, de demostracions de bastoners, gastronomia i d’obres de teatre preparades per l’alumnat de l’escola Sant Josep.

La seva directora, Àngels Aguilera, considera aquesta iniciativa “una bona oportunitat per donar a conèixer Terrassa i per ampliar els horitzons i coneixements de llengües estrangeres dels alumnes”. Els visitants marxaran aquest divendres.

Alumnes europeus visiten Terrassa per conèixer tradicions
To Top