Terrassa

Anna Carol, reelegida com a presidenta d’Òmnium Terrassa

Continuarà quatre anys més al capdavant de l’entitat

Anna Carol, actual presidenta d’Òmnium Terrassa, continuarà quatre anys més en el càrrec. Els socis de l’entitat van reelegir-la per unanimitat aquest dijous en una assemblea de l’entitat en que hi va haver eleccions a la meitat de la junta i la renovació de la presidència.

En la mateixa sessió, es va donar llum verda al pla de treball i el pressupost de l’entitat per aquest 2023, que també es va aprovar per unanimitat.

Des de l’entitat destaquen en un comunicat que per a aquest any es mantenen molts dels projectes que Òmnium Terrassa ja fa temps que coordina, com els premis literaris de la Nit del Misteri, el curs d’història, la Flama del Canigó, la diada de Sant Jordi i el Sambori, així com conferències diverses. També activitats recents que “han tingut molt bona acollida” com el Cafè i Poesia, la Mostra de Glosa, el (Re)voltes o el VOC.

Com a novetats, expliquen que organitzaran un Sopar Estellés, que aterrarà per primer cop a Terrassa al setembre; un nou projecte per potenciar l’ús social del català anomenat Vincles, en el qual es volen crear nous grups de conversa per a persones que vulguin practicar la llengua; i l’Escola de Formació Guillem Agulló. 

To Top