Policia Municipal de Terrassa
Terrassa

Roba a vehicles a Terrassa trencant els vidres amb una rajola

El sospitós ha estat detingut aquest dijous de matinada

Agents de la Policia Municipal han trobat els vehicles destrossats i han enxampat el lladre

La Policia Municipal ha detingut aquest dijous un individu acusat de robar a diversos vehicles estacionats a Terrassa. Segons sembla, va trencar les finestres dels turismes amb una rajola de porcellana.

Una dotació policial que patrullava pel passeig de les Lletres ha vist al costat de la Biblioteca Central de Terrassa (BCT) un vehicle amb una finestra trencada. En apropar-se al cotxe, els agents han observat que l’interior estava remogut. Eren les 3.10 hores.

Antecedents

Altres agents que patrullaven per Sant Pere han localitzat un individu a la plaça del Mestre Serrat. El sospitós estava al costat d’un automòbil que també presentava una finestra destrossada. Els policies s’han dirigit a l’individu i li han demanat la documentació. En la identificació han comprovat que es tractava d’un home amb diversos antecedents , tant per robatoris am violència com per robatoris amb força, entre els quals sostraccions en vehicles.

I allà mateix, els policies han trobat una rajola de porcellana. Segons els indicis, el sospitós havia fet ús d’aquest objecte per trencar les finestres. Però hi havia més efectes importants per allà: els guàrdies han localitzat una caixa amb eines, possiblement sostretes. La caixa havia estat dipositada en la porteria d’un bloc d’habitatges.

Tercer vehicle

Una dotació policial ha descobert un tercer vehicle amb danys. Estava estacionat molt a prop, al carrer del Pla de l’Ametllera.

Vint minuts després de la troballa del primer vehicle amb destrosses, el sospitós ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Roba a vehicles a Terrassa trencant els vidres amb una rajola
To Top