Terrassa

Millora dels accessos a una escola d’educació especial de Terrassa

L’Ajuntament projecta eixamplar voreres i fer una plataforma plana

Tram del carrer de Vacarisses on tindrà lloc la intervenció / ALBERTO TALLÓN

A hores d’ara, aquest tram no té ni tan sols un pas de vianants, tot i que sí que disposa d’una banda reductora de velocitat. És el carrer de Vacarisses de Terrassa, al Pla del Bon Aire, just davant de l’escola municipal d’educació especial Fàtima. El veïnat i els usuaris del centre havien plantejat a l’Ajuntament la necessitat de resoldre els problemes d’accés de vianants a l’equipament, i de vehicles col·lectius de transport de la mateixa escola. L’Ajuntament ha aprovat un projecte de millora que demana crear-hi una plataforma plana en la calçada i per eixamplar les voreres. El pressupost és de 36.771,04 euros.

L’àmbit d’actuació és davant de l’escola i a la zona verda de la plaça de les Escoles, fins al carrer de Berga. El consistori afirma que la proposta d’intervenció “racionalitza l’aparcament” i la zona de càrrega i descàrrega “per facilitar l’accessibilitat del centre amb vehicle” i n’habilita l’accés.

El pressupost per a la intervenció és de 36.771 euros / ALBERTO TALLÓN

Termini

El carrer de Vacarisses és d’un sol sentit de circulació, amb estacionament en paral·lel a banda i banda, un gual per a l’entrada i sortida de vehicles i calçada de 6,90 metres d’ample i voreres de 3,05 a 3,30 metres. La intervenció municipal projecta l’ampliació de les voreres en 1,80 metres per reduir el pas per la calçada, la col·locació de paviments diferenciats per a invidents i l’actualització de la senyalització.

L’associació veïnal del Pla del Bon Aire ha mostrat la satisfacció per l’aprovació del projecte (en fase inicial). Encara no hi ha data de començament de les obres, que duraran un parell de mesos, però la intenció és dur-les a terme durant aquest any 2023.

Millora dels accessos a una escola d’educació especial de Terrassa
To Top