Terrassa

El Juguem+ s’instal·la enguany al parc de Sant Jordi

El saló obrirà portes aquest dijous

Una edició anterior del Juguem+ / Arxiu

El Juguem+ estrena enguany ubicació. El tradicional saló terrassenc, amb tota mena d’activitats per als més petits, obrirà aquest dijous al parc de Sant Jordi, on oferirà diferents propostes gratuïtes pensades per a tot tipus de públic però adreçades especialment a infants i famílies.

El programa d’activitats se celebrarà els dies 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener amb la intenció d’oferir a les famílies un espai amb propostes lúdiques i de temàtica nadalenca durant aquestes festes. Segons explica l’Ajuntament de Terrassa, en aquesta nova edició, el Juguem+ oferirà diferents propostes de caràcter educatiu i lúdic que, “amb el joc com a gran protagonista i la pau com a principal fil conductor, ajudaran a fomentar entre els infants i joves valors com la solidaritat o la integració”.

Així, al cicle d’activitats s’hi podran trobar tallers de temàtica nadalenca, pintacares, contes, espectacles de màgia, circ o animació, tot plegat acompanyat d’una amplia oferta vinculada al món de l’esport com a transmissor de valors com la integració, la igualtat o la inclusió a través d’activitats vinculades a disciplines esportives com el voleibol, l’hoquei patins, el
txikung, el futbol americà, el futbol sala, el crossfit o l’handbol.

El Juguem+ obrirà cada dia en horari de matí, de les 10.30 a les 13.30 hores, i de tarda, de les 16 a les a 19.30 hores.

Organitzat per l’Ajuntament de Terrassa, el Juguem+ compta també amb la col·laboració de diferents entitats, associacions i clubs esportius, que al llarg dels cinc dies d’obertura ofereixen el seu suport organitzant diferents activitats.

Visita del Patge Xiu-Xiu

El Juguem+ també rebrà la visita del Patge Xiu-Xiu. L’emissari reial visitarà el recinte a parc de Sant Jordi el dimarts 2 de gener a partir de les 17 hores, per saludar totes les persones visitants, recollir les cartes dels infants i fer-les arribar a Ses Majestats els Reis de l’Orient, en una visita que comptarà també amb diferents activitats organitzades per l’AAVV de Ca n’Aurell i El Social.

El Juguem+ s’instal·la enguany al parc de Sant Jordi
To Top