Terrassa

Agnès Petit, candidata de Terrassa en Comú-Podem a l’alcaldia de Terrassa

La formació ha fet públic el nom de la seva cap de llista, que diumenge es presentarà oficialment a la ciutat

Agnès Petit és responsable d’organització de Catalunya en Comú i membre de l’executiva nacional

El grup motor de Terrassa en Comú Podem ha avalat que Agnès Petit i Estrenjer sigui la seva alcaldable a les eleccions municipals. Ahir, en roda de premsa, la formació va confirmar el secret a veus que fa mesos circulava per la ciutat i que fa d’Agnès Petit la quarta candidata dona confirmada a la ciutat.

Agnès Petit és educadora social, vinculada al moviment associatiu de la ciutat des de petita. Treballadora municipal amb més de 20 anys d’experiència, “coneix bé la ciutat i l’Ajuntament”, afirmen des de TECP.

Agnès Petit és educadora social i acumula 20 anys d’experiència municipal com a treballadora de l’Ajuntament de Terrassa

La candidata és la responsable d’organització de Catalunya en Comú i membre de l’executiva nacional, fet que li ha permès participar de la gènesi i creixement de l’espai de confluència política.

La formació Terrassa En Comú Podem va explicar ahir que ha estat treballant els darrers mesos “perquè a Terrassa hi hagi la candidatura d’esquerres que la ciutat es mereix. Un projecte que il·lusionarà a la ciutadania – afegeix-amb la voluntat d’articular electoralment l’espai de progrés que treballarà per canviar les formes de fer política a la nostra ciutat”.

El mes de maig, Catalunya En Comú i Podem Catalunya van signar un acord marc per a presentar-se a les municipals en conjunt. Un acord per a tots els municipis, entre ells Terrassa.

El grup motor de TECP, constituït el passat mes de novembre de 2021 com a òrgan competent, ha estat treballant en la llista de persones que han de formar part de la candidatura. Ara ha fet l’encàrrec de confeccionar una proposta d’equip de consens per a concórrer a les eleccions municipals de Terrassa acompanyant a l’alcaldable de TECP. Un equip que en les setmanes vinents es donarà a conèixer.

To Top