Terrassa

Juli Fernàndez creu que el projecte del 4rt Cinturó està obsolet

El conseller també ha parlat del Vallès, on ha admès la necessitat de millorar els intercanviadors entre Ferrocarrils i Renfe

Pel conseller de Territori, Juli Fernàndez, el 4rt Cinturó no és prioritari. Així ho ha expressat en una entrevista concedida al Nació Digital, on ha considerat que “Si en 60 anys no s’ha culminat el Quart Cinturó, potser és que hem de fer altres coses”. L’exalcalde de Sabadell ha parlat de diversos temes com la defensa l’acord per a la reforma del codi penal, l’execució del corredor mediterrani o la fallida ampliació de l’aeroport del Prat i més temes d’actualitat dins la política catalana. Entre altres aspectes també ha parlat del Vallès, on ha admès la necessitat de millorar els intercanviadors entre Ferrocarrils i Renfe, o els intercanviadors entre la línia R8 i R4, la línia de Rodalies de Terrassa.

No és la primera vegada que el conseller de Territori qüestiona la viabilitat de la infraestructura. El republicà va assegurar des d’un primer moment que considera caduca la Ronda Nord entre Terrassa i Sabadell. “La realitat que vivim és la d’una emergència climàtica que no teníem fa 10, 20 o 30 anys, quan es va dissenyar aquesta infraestructura”, va opinar en declaracions a la Ser. “Hem de ser capaços de tenir solucions viàries i ferroviàries en el Vallès que responguin a les necessitats de la gent”, afegia.

Juli Fernàndez creu que el projecte del 4rt Cinturó està obsolet
To Top