mossos
Terrassa

La Fiscalia demana 22 anys de presó per l’home acusat de matar la seva germana

Se l’acusa d’homicidi amb agreujant de parentiu i per lesions a la seva mare

L’home de 46 anys detingut al 2020 a Terrassa com a presumpte autor de la mort de la seva germana podria rebre una condemna de 22 anys de presó, segons afirma Crónica Global. És el que ha demanat la Fiscalia per un delicte d’homicidi amb agreujant de parentiu i un de lesions lleus a la seva mare, que va resultar ferida en el mateix incident. El jutge de guàrdia va dictaminar presó preventiva tres dies després que l’home fos detingut. La Fiscalia també demana que l’acusat pagui una indemnització de 128.743 euros i una multa de 1.120 euros.

Els fets van tenir lloc el dissabte 22 d’agost del 2020 cap a un quart de deu del vespre en un domicili situat a l’avinguda Josep Terradellas de Terrassa. En arribar al lloc, els agents van comprovar que la dona, de 46 anys, era morta, raó per la qual van detenir al seu germà, que es trobava a l’immoble, com a presumpte autor de l’homicidi. En el mateix episodi de violència va resultar ferida la mare de tots dos. Segons fonts properes a la investigació, la víctima mortal va rebre vuit ganivetades. El mateix imputat havia estat condemnat l’any passat i la pena de presó va ser suspesa a canvi del seu ingrés en un centre de desintoxicació. Els serveis d’emergències van rebre un avís sobre una agressió en un pis, un primer, però el personal sanitari només va poder certificar la defunció. Els mossos van detenir el germà de la dona morta com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi. Va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l’ingrés de l’imputat en presó provisional.

L’home ja va ser condemna per maltractaments i amenaces lleus

El sospitós ja tenia antecedents de violència familiar, el van condemnar per maltractament i amenaces lleus a la seva germana, ara difunta. Els fets es remunten a l’1 de maig de 2019, a través d’un judici ràpid. Segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), en concret, el jutjat d’Instrucció 4 de Terrassa va celebrar aquesta vista i es va determinar una pena de sis mesos de presó que l’acusat va commutar per l’ingrés a un centre de desintoxicació i una ordre d’allunyament de mig any que ja va complir.

La Fiscalia demana 22 anys de presó per l’home acusat de matar la seva germana
To Top