Terrassa

Carlos Herrera revela que un dels seus aliments preferits és de Terrassa

“N’he menjat des que era un xaval i no n’hi ha cap com aquests”, assegura el periodista

A Terrassa tenim grans símbols que projecten la ciutat arreu com la Masia Freixa, el MNACTEC, el hockey, el jazz, els Minyons i un llarg etcètera. La gastronomia, però, també hi té un paper destacat amb productes tan nostrats com el dàcar o la botifarra tarregada o d’altres que tot i no haver nascut aquí es relacionen clarament amb la ciutat com la salsa Viandox.

Alguns d’aquests aliments traspassen fronteres, i de fet, algunes empreses terrassenques del sector són tot un referent en el seu àmbit. Entre moltes altres denominacions, Terrassa és també la ciutat dels frànkfurts i si cal destacar-ne alguns aquests són els de Casa Vallès. Doncs bé, el periodista andalús Carlos Herrera, que va viure força temps a Catalunya, ha reconegut públicament al programa que presenta a la Cope, “Herrera en Cope”, que és un autèntic fan de les salsitxes d’aquesta empresa terrassenca. “Jo n’he menjat des que era un xaval. N’he provat molts i no n’he trobat cap altre com aquestes”, ha assegurat el locutor.

El famós frànkfurt de Casa Vallès / Nebridi Aróztegui

Tant amant és d’aquests frànkfurts que fins i tot n’ha regalat alguns al seu company d’emissora Carlos Moreno, el “Pulpo”, director de “Poniendo las Calles”, que li ha confessat a Herrera haver descobert “una marca de menjar deliciosa“. “Ahir li vam fotre canya als frànkfurts, Herrera. No t’imagines el que vam gaudir a casa”, ha confessat el segon en una conversa radiofònica, tot assegurant que Casa Vallès és una marca que “no té res a veure” amb les altres.

La conversa ha anat tant enllà que el mateix Herrera ha animat els seus oients a comprar aquestes salsitxes marca Terrassa a través de la botiga en línia de Casa Vallès, ressaltant que fan enviaments a tot l’Estat.

To Top