Terrassa

Avís per ràfegues de vent moderadament fortes aquest divendres a Terrassa

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès un avís de situació meteorològica de perill per forta intensitat de vent aquest divendres a diverses zones de Catalunya, entre elles el Vallès Occidental i, per tant, Terrassa. A la comarca, el perill és moderat i les ratxes poden arribar als 50 km/h. En altres punts  del territori català, el vent pot arribar als 72 km/h.

A més, les temperatures baixaran i a Terrassa la màxima podria quedar per sota dels 20ºC. De fet, podria quedar-se en 18ºC si es compleixen les previsions del Meteocat. La mínima, per la seva banda, es registraria a la matinada i podria rondar els 6ºC. Això sí, s’espera que l’ambient sigui assolellat.

Les autoritats demanen extremar les precaucions davant aquest episodi de temps. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha demanat a la població tenir especial cura quan estigui al carrer en grans avingudes o espais oberts per si es provoqués alguna caiguda de branques, especialment a la zona nord i punts elevats de la ciutat.

Aquest dijous a la tarda, l’alcalde de Terrassa ha posat en situació de prealerta el Pla d’Emergència Municipal.

To Top