Terrassa

Els Castellers de Terrassa aixequen castells de set davant la Sagrada Família

Han completat un quatre de set, un tres de set i un quatre de sis amb agulla

El tres de set dels Castellers de Terrassa davant de la Sagrada Família

Els Castellers de Terrassa continuen rodant castells de set. Els de la camisa blau turquesa van actuar aquest diumenge a Barcelona, amb motiu del 20è aniversari dels Castellers de la Sagrada Família.

La diada va començat amb 2pd4, un d’ells aixecat per sota, que van servir per escalfar la colla just davant la imponent obra d’Anroni Gaudí.

Tot i el bon inici de la diada, aquesta es va veure endarrerida a causa d’una caiguda que va requerir de l’actuació dels serveis sanitaris, amb una aturada d’uns quaranta cinc minuts.

La colla blau turquesa va modificar els castells planificats, reprenent la seva actuació amb un  quatre de set que va caldre treballar una mica més del compte. A segona ronda, i mantenint la concentració, van completar un tres de set, que tot i pujar ferm des dels baixos fins al pis de quarts, va necessitar d’un treball especial al pis de dosos que els terrassencs van poder solventar correctament. A tercera ronda, van completar un 4d6a que va servir per treballar peces a la pinya. Finalment, la colla va tancar la seva visita a la capital catalana amb un pilar de cinc sense problemes.

Els amfitrions, els Castellers de la Sagrada Familia, van complir els seus objectius descarregant els dos castells bàsics de set i el cinc de sis. Els Castellers de la Vila de Gràcia, per la seva banda, després de carregar el quatre de vuit en primera ronda van completar l’actuació amb el quatre de sis amb el pilar i el tres de sis.

La propera actuació dels Castellers de Terrassa serà el pròxim dissabte a Reus.

Els Castellers de Terrassa aixequen castells de set davant la Sagrada Família
To Top