Terrassa

Endinsar-se en la història dels dinosaures amb peces a mida real

L’exposició Dinosaurs Tour fa parada al Recinte Firal de Terrassa aquest cap de setmana

Dinosaurs Tour, considerada l’exposició més gran de dinosaures animatrònics, arriba aquest cap de setmana a Terrassa. El Recinte Firal acollirà aquests 22 i 23 d’octubre una trentena de peces a mida real que simularan l’aspecte i el comportament d’aquests animals prehistòrics.

“Els visitants podran veure els últims avanços tecnològics. Els dinosaures que exposem es mouen i fins i tot respiren!”, explica a Norman Tesser, comissari de l’exposició. “És un autèntic Parc Juràssic”, assegura.

Els que visitin la mostra, que ha recorregut més d’una desena de països europeus com Alemanya, França, Itàlia, el Regne Unit, Polònia i Romania, podran veure de ben a prop tota mena de dinosaures com ara diplodocustriceratops, a més del famós tiranosaure rex, tots ells a mida real. Però a més de gaudir d’aquestes peces, es realitzaran projeccions didàctiques sobre la forma de viure d’aquesta fauna prehistòrica, amb sorpreses incloses. “Els més petits de la casa es queden bocabadats. Els  moviments dels dinosaures són tan realistes que alguns nens fins i tot arriben a creure que són de veritat”, comenta Tesser.

“Combinem entreteniment i diversió per als més petits, juntament amb un ampli factor pedagògic perquè aprenguin mentre es meravellen”, comenta el comissari. De fet, per a fer l’exposició més impactant i real, es recrearan els hàbitats naturals dels dinosaures en escenes compostes per vegetació i escenografia dissenyada segons estudis científics sobre les característiques de la Terra en aquella època.

L’exhibició comptarà amb panells informatius i descriptius amb detalls científics sobre les eres geològiques, teories sobre l’extinció dels dinosaures i dades sobre la recuperació de restes fòssils.

Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir tant a les taquilles de l’exposició i com a la web www.dinosaurstour.com.

To Top