Terrassa

Cons a la plaça del doctor Robert contra els aparcaments incívics

La Policia Municipal de Terrassa col·loca cons als trams dels carrers de Garcia Humet i Sant Antoni que creuen la plaça per evitar que els vehicles s’aturin a la vorera

S’havien detectat infraccions al llarg de tot el dia / Nebridi Aróztegui

La Policia Municipal de Terrassa ha instal·lat cons a la zona central de la plaça del doctor Robert, davant de MútuaTerrassa, per evitar aparcaments incívics. Els elements han estat col·locats als trams dels carrers de Garcia Humet i de Sant Antoni que creuen la plaça per delimitar la zona de pas de vehicles de les voreres i evitar que els conductors hi aturin els seus cotxes.

La mesura es va començar a implementar el passat 5 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar, però des de l’Ajuntament expliquen que l’objectiu no és només evitar l’estacionament dels vehicles de les famílies que porten o passen a buscar els nens a les escoles de la zona, sinó que s’han detectat infraccions reiterades d’aparcament sobre la vorera durant tot el dia. Des del Consistori detallen que moltes persones s’hi aturaven per anar a fer gestions i això provocava que aquests trams de dos carrils passessin a ser de només un.

La mesura té caràcter provisional.

Cons a la plaça del doctor Robert contra els aparcaments incívics
To Top