Auditori Municipal de Terrassa
Terrassa

Concert benèfic per a la investigació en fibromiàlgia

La recaptació anirà íntegrament a l’institut de recerca Vall Hebron

L'Auditori Municipal de Terrassa / Arxiu

L’Auditori Municipal de Terrassa acollirà el pròxim 17 de setembre un concert benèfic en pro de la recerca en fibromiàlgia. L’Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibromiàlgia (ACAF) i d’altres Síndromes de Sensibilització Central (SSC) organitza aquesta actuació musical en què la recaptació anirà íntegrament a l’institut de recerca Vall d’Hebron per investigar sobre les malalties del grup de les síndromes de sensibilització central: la fibromiàlgia, la síndrome de fatiga crònica i la sensibilitat química múltiple i l’electrohipersensibilitat.

El concert, que serà a les 18 hores, comptarà amb la intervenció de Laia Camps (soprano), Joan Martínez Colás (tenor), l’Orfeó Joventut Terrassenca i ResonArt Vocal Ensemble. També se sortejarà un quadre de Manoli Tapias, pintora terrassenca afectada de fibromiàlgia.

Les entrades es poden comprar en línia  si bé també es podran adquirir a la taquilla el mateix dia del concert. També es pot donar suport a la causa mitjançant la fila zero, a través del mateix enllaç que el de la compra en línia.

Es prega a les persones assistents no dur colònia, laca, loció després d’afaitar-se, ni altres productes amb perfum, per protegir la salut de les persones afectades de SSC.

Concert benèfic per a la investigació en fibromiàlgia
To Top