Terrassa

La transformació del tram sud de l’avinguda de Barcelona agafa ritme

A partir del dilluns, 5 de setembre, el carrer de Pau Marsal, entre el carrer Marinel·lo Bosch i la plaça dels Països Catalans, quedarà tallat al trànsit per uns treballs d’urbanització. Es tracta de la primera fase de les obres d’urbanització de la illa urbana delimitada per l’avinguda de Barcelona, la plaça dels Països Catalans i els carrers Pau Marsal i Marinel·lo Bosch, inclosa en el Pla de Millora Urbana PMU_BAR0003.

El projecte d’urbanització del tram final de l’avinguda de Barcelona, corresponent aquesta l’illa urbana, on hi havia l’antic edifici de l’Hiperpiel va ser aprovat inicialment el gener de 2021.

Un promotor privat va presentar un projecte de reparcel·lació que inclou la construcció d’un centre residencial per a gent gran, amb 125 places, de les quals 56 serien concertades. També es contemplen tres promocions d’habitatge privat, concertat i de protecció oficial.

El projecte municipal d’urbanització preveu crear una plataforma elevada a la cruïlla dels carrers de Marinel·lo Bosch i de Pau Marsal i unificar les amplades dels carrers, que passaran a tenir 3,5 metres, amb una franja d’aparcament en filera.

Està previst que el termini d’execució de la primera fase de les obres acabi el 30 d’octubre. El conjunt incorporarà bancs, cadires i papereres a les zones de repòs i està prevista la plantació d’arbres entorn de les edificacions.

L’Hiper Piel serà una residència

To Top