Terrassa

Petit Luxe compra la seu de Minyons de Terrassa per fer-hi un hotel

La previsió de l’empresa és comptar amb entre 14 i 18 habitacions que funcionaran com a continuïtat de l’allotjament que estan construint just davant

La Casa Jacint Bosch / Alberto Tallón

L’empresa del sector turístic Petit Luxe construirà un hotel a la Casa Jacint Bosch, l’actual seu de Minyons de Terrassa. Salvador Ramon, administrador de la companyia, ha confirmat la compra del local, després que aquest dissabte al matí, la colla malva aprovés, en una assemblea general extraordinària, la venda de l’edifici del carrer del Teatre per afrontar la inversió necessària per al trasllat a les naus de Cal Reig.

L’acord preveu que els Minyons es puguin mantenir en aquest local mentre durin les obres de les naus de Cal Reig i no s’hagin de traslladar a un espai provisional. Així doncs, les obres de reforma no començaran fins d’aquí a un any i mig com a molt d’hora.

Petit Luxe, que gestiona diversos apartaments turístics i un “hostel” al centre de Terrassa, aprofitarà aquest temps per donar forma al projecte. La idea inicial és que en puguin sortir una quinzena o una vintena d’habitacions que funcionarien com a continuïtat de l’hotel boutique que la mateixa empresa està construint just al davant, al número 3 del carrer del Teatre, en un edifici de gairebé 700 metres quadrats, que preveuen inaugurar després de l’estiu, probablement el setembre. La data prevista d’entrega de l’obra és finals d’agost. De fet, l’obra interior està pràcticament acabada. Falten els treballs de decoració i interiorisme i els de façana.

L’edifici del número 3 del carrer del Teatre i el de l’actual seu de Minyons “funcionaran com una sola unitat de negoci, amb els mateixos serveis. Al carrer del Teatre, 3, tindrem nou habitacions tipus ‘suite’ d’entre 35 i 49 metres quadrats. La Casa Jacint Bosch és un edifici més gran, d’uns 1.200 metres quadrats i calculem que ens sortiran entre 14 i 18 habitacions de mides diferents“, comenta Ramon, que assegura que la seva voluntat és conservar el caràcter singular de l’edifici i restaurar-lo.

L’empresa no sap encara quin ús donarà al pati però Ramon té clar que en volen treure profit. “No sabem encara que hi farem però suposo que serà un espai d’esbarjo i per a l’esmorzar dels hostes”, assenyala.

Ramon destaca que quan obrin l’hotel, Petit Luxe comptarà amb unes 150 places hoteleres al centre de la ciutat entre pisos i cases turístiques, l’hotel i un “hostel” que tenen al carrer Volta.

To Top