Terrassa

Vedruna Vall, en la final internacional de Vex Robotics

Un equip d’alumnes competeix en la fase que es celebra a Dallas

Els alumnes amb un representant del patrocinador Element Logic

Dies il·lusionants per l’equip de l’escola Vedruna Vall de Terrassa que va guanyar la final de l’Estat del concurs internacional Vex Robotics 2022. L’equip, format per 8 alumnes, participa des d’avui i fins divendres a la fase final mundial del certamen educatiu tecnològic que se celebra a Dallas (Texas) representant a Espanya. Enguany, la fase final reunirà estudiants de 46 països de tot el món, els quals hauran de posar a provar els seus coneixements en la construcció de robots innovadors.

L’equip del Vedruna està format per nois i noies que estudien el primer curs del cicle formatiu de grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes en aquest centre. El Vedruna fa temps que ha fet una aposta per la robòtica i aquesta vegada és la segona que l’escola té representació a la fase final internacional.

Per tal de participar, els alumnes va emprendre una campanya de mecenatge que va donar bons resultats. L’empresa tecnològica Element Logic ha estat una de les implicades en donar suport al talent que surt de les aules. “No podíem deixar passar l’oportunitat de promoure l’educació en robòtica i donar suport a aquesta competició, que ens permet motivar i descobrir de primera mà als joves professionals del sector”, ha assenyalat Albert Vidal, director de la firma a Espanya. Per la seva banda, Maikel Blanco, coordinador de robòtica de Vedruna Vall, ha mostrat el seu agraïment i ha manifestat que estan molt satisfets per la seva contribució. Els dos representants també han valorat el treball en equip i sumar forces per anar tots a una.

L’ equip d’alumnes ha comptat també amb la col·laboració d’altres empreses d’àmbit nacional com MGS Assegurances, Top Labor de Sabadell, Apps Implantadores, Puertas y Atomatismos Vallés i Tecnocat Seguretat, les tres últimes de Terrassa. 

To Top