Terrassa

Un bronze històric per al Júnior a l’EHL femenina

L’equip del terrassenc Marcel Malgosa s’ha imposat aquest dilluns per 2 a 1 el Gantoise belga

Les jugadores del Júnior, celebrant la seva primera medalla europea / EHL

El Júnior de Sant Cugat s’ha penjat per primera vegada a la seva història la medalla de bronze a l’Euro Hockey League femenina que es disputa al Wagener Stadium d’Amstelveen. El conjunt que entrena el terrassenc Marcel Malgosa ha derrotat aquest dilluns en el duel pel tercer i quart lloc al Gantoise HC belga. Berta Serrahima ha obert el marcador al minut 19 en una acció de penal-córner. Quan faltaven dos minuts per al descans, la belga Anne-Sophie  Van Den Borre ha empatat, també de penal. El gol del triomf l’ha anotat Maialen García al minut 47.

El Júnior va caure a les semifinals per 1 a 2 davant de les amfitriones de l’AH&BC Amsterdam. A la ronda de quarts de final, les de Marcel Malgosa es van classificar per “shhot-outs”. Van empatar a zero amb el Düsseldorfer alemany, al que van batre per 2 a 1 als “shoot-outs”.

A la plantilla santcugatenca hi ha quatre jugadores terrassenques: Carlota Petchamé, Júlia Strappato, Georgina Oliva i Maria Gestí.