Terrassa

Mercat de segona mà escolar

El mercat es farà aquest dissabte al Bisbat d’Ègara

Escola Bisbat d'Ègara

Aquest dissabte, 2 d’abril de 10 a 19 hores l’AFA Bisbat d’Ègara reprèn el Mercabisbat després de dos anys de pandèmia, en la seva onzena edició, amb l’objectiu de recaptar fons per projectes solidaris i celebrar un dia de convivència amb les famílies i la ciutat.

Des de l’any 2010, un grup de famílies de l’AFA del Bisbat varen engegar el projecte d’un mercat de segona mà. La iniciativa va sorgir buscant la manera que les famílies poguessin implicar-se activament amb l’escola, fent-ho extensible alhora a un projecte de ciutat.

La idea principal, a banda del foment del reciclatge i la reutilització de manera lògica de productes de consum i la recaptació de diners per a projectes de l’escola, és la de crear un espai on les famílies i la societat hi col·laborin, fomentant un vincle social i creant una escola com un centre emocional que educa als nostres fills a construir una societat responsable i participativa.

Els articles que es posaran a la venda són els habituals de cada any: roba per a totes les edats, sabates, complements, joguines, llibres, petits electrodomèstics, estris de cuina, objectes de decoració, tèxtil de la llar, etc. Són els mateixos pares i mares els qui treuen objectes de casa seva que ja no fan servir i els cedeixen a l’AFA per a vendre’ls.

Les activitats programades d’enguany son:

Masterclass de zumba
Tallers, jocs…
Concerts
Servei de Bar cafeteria i piscolabis
Una super RIFA a càrrec dels alumnes de 6è
I d’altres sorpreses!!!

Mercat de segona mà escolar
To Top