Terrassa

El carrer d’Arenys de Mar serà de sentit únic

El carrer d’Arenys de Mar de Terrassa passarà a ser un carrer d’un únic sentit de circulació a partir del dilluns 11 d’abril. L’Ajuntament farà efectiu aquest canvi després de valorar la petició dels veïns del Pla del Bonaire, que demanaven fer aquest carrer de sentit únic  amb l’objectiu de millorar la seguretat d’aquest vial per on circulen tant vehicles privats com autobusos de les línies L5 i L7.

Amb el canvi, s’eliminarà el carril bus que actualment hi ha en aquest vial en sentit oest, propiciant la creació de noves places d’aparcament lliure al barri. La nova ordenació es donarà a conèixer mitjançant una nova senyalització viària que s’instal·larà properament.

Modificacions en els recorreguts

Degut a la reestructuració del trànsit, Transports Municipal d’Ègara, SA (TMESA) haurà d’aplicar algunes modificacions en el recorregut de les línies L5 i L7 d’autobús urbà. Així, a partir del mateix dia 11 d’abril, els vehicles circularan pels carrers de Sabadell i de l’Estatut. La línia interurbana M8D (llançadora Matadepera-Terrassa) es desviarà en sentit sud per l’avinguda de Béjar.

Per tal de donar a conèixer els canvis de manera prèvia a la seva aplicació, TMESA col·locarà cartells informatius a les parades d’autobús i l’Ajuntament repartirà octavetes a les llars del Pla del Bonaire i de Can Roca.

Noves línies després de l’estiu

Pel que fa a altres demandes respecte al transport públic municipal, tant des del servei de Mobilitat com des de TMESA, s’està treballant per a poder disposar de cara a la tornada de l’estiu, del nou microbús que oferirà servei al barri de Can Parellada, la nova línia L15. D’altra banda, a més, també per al mes de setembre, s’espera poder comptar amb la nova línia de transport a demanda per al barri de Les Martines. Aquest nou servei s’espera que funcioni de forma similar a la L12 Flex, a Can Palet de Vista Alegre, però en aquest cas amb una nova aplicació de mòbil i un servei ofert per taxis.

To Top