Terrassa

VIDEO | Detingut un home que llançava mobles des d’una terrassa

El sospitós és imputat per sis delictes

Policia Municipal de Terrassa

Fins a sis delictes atribueix la policia a un individu detingut divendres passat al vespre a Torre-sana. Els agents de la Policia Municipal que van acudir a la zona perquè el sospitós llançava mobles des d’una terrassa també van rebre l’atac. L’operatiu va ser espectacular, amb agents enfilant-se a terrasses. I amb veïns col·laborant amb els policies. La veïna que va sorprende l’intrús a la seva terrassa relata a aquest diari el que va viure i denuncia, com altres residents, la fàcil accessibilitat d’aquests edificis d’habitatges.

A les 21.40 de divendres, la Policia Municipal va rebre una trucada informant que un home molt alterat estava causant danys en una comunitat del carrer del País Basc, a uns metres del carrer de Vigo.

Dues dotacions policials es van presentar en la zona. Els agents van veure una persona tirant mobiliari des d’una terrassa privada, a uns deu metres d’alçada. En veure els policies, l’individu també va llançar-los objectes mentre intentava accedir a una altra terrassa, segons la policia.

Una veïna mirava la tele amb la seva parella. Viu en uns baixos. “Vaig sentir cops i vaig anar a la cuina per mirar per la finestra. Només vaig veure les llums de llanternes de la policia. Em vaig desplaçar a la terrassa i aleshores el vaig veure allà”, explica l’afectada. Allà era l’intrús. El va enxampar tot just quan intentava entrar en la terrassa. I ella, la víctima, va agafar una cadira per defensar-se. Cridava per alertar els policies, “que està a casa meva, aquí, aquí!”

Era un individu jove, alt i prim. Portava xancletes. El pis d’aquella veïna es va omplir de policies. Uns van enfilar-se fins a la terrassa des dels patis. Altres van entrar per la porta de l’habitatge. Van aconseguir reduir i detenir el sospitós. Una tanca es va bolcar.

El detingut va ser emmanillat. I així va esperar assegut a la terrassa mentre els agentes acabaven la intervenció. Està acusat d’entrar en domicilis particulars sense autorització, danys, atemptat a l’autoritat, amenaces, resistència i desobediència. Va ser traslladat a la Prefectura de la Policia Municipal. En el veïnat va quedar el rastre de l’esglai i la reiteració d’una denúncia per la facilitat amb què es pot entrar en aquests grups d’habitatges.

VIDEO | Detingut un home que llançava mobles des d’una terrassa
To Top