Terrassa

L’AVV Grups Gibraltar-Lluís Companys abona la loteria de Nadal

L’associació de veïns pagarà el mes de març les participacions pendents de cobrament

El número 86.744 va resultar premiat amb 5 euros a l’euro jugat

Es va comprometre davant del barri i ho complirà. La gestora de l’AVV de Grups Gibraltar-Lluís Companys ha anunciat que pagarà íntegrament el premi de la loteria de Nadal a aquells veïns que disposen d’una o diverses participacions del número 86.744 adquirides a l’entitat. La desaparició, el desembre, dels diners de la recaptació de la loteria nadalenca dels comptes de l’AVV i la confirmació que s’hi havien venut més dècims del compte, va suposar un cop dur per a l’entitat veïnal, que ràpidament va posar la direcció en mans d’una gestora que ara anuncia l’abonament del premi.

Ho ha fet mitjançant un comunicat on explica que durant el mes de gener ha treballat per a disposar de tota la informació sobre les persones que tenien butlletes de la loteria premiades. L’entitat torna a agrair als veïns que han renunciat al cobrament de les seves paperetes com a gest per facilitar a la gestora a sortir d’aquest atzucac que ha d’afrontar. “Gràcies a la col·laboració de moltes persones afectades que han renunciat al cobrament del premi es podrà efectuar el pagament íntegre a totes les persones que són a la llista”, afirmen des de l’AVV.

Dimecres 2, dijous 3 i divendres 4 de març es pagarà la loteria

Els abonaments de les participacions premiades es faran durant la primera setmana de març. L’entitat ha citat als afectats al Casal de Can Boada. S’atendrà als premiats dimecres 2 de març de 16 a 21 hores; dijous 3 de març, de 9.30 a 12 hores i divendres 4 de març, de 16 a 21 hores.

Els premiats hauran de comparèixer de manera presencial. El premi s’abonarà a les persones que s’han registrat prèviament, mostrant les participacions premiades.

El número 86.744 de la loteria de Nadal que va reservar l’AVV de Grups Gibraltar-Lluís Companys va resultar premiat amb 5 euros per euros jugat. D’aquesta manera, els propietaris de dècims sencers ja han cobrat 100 euros per dècim. L’administració de loteria va pagar els premis un cop els membres de la junta de l’AVV, després de comprovar que havien buidat els comptes de l’entitat, van posar diners de la seva butxaca per liquidar la loteria reservada.

Nombroses persones han renunciat al premi, diu l’AVV

A les participacions venudes, totes de 5 euros, els correspon un premi de 25 euros. L’AVV va distribuir les participacions del 86.744 sense cap quota per a l’entitat. Els compradors jugaven íntegrament l’import de la butlleta.
En una primera estimació, l’AVV hauria venut 945 participacions de la loteria de Nadal, 800 de les quals estaven avalades per dècims de loteria. Es calcula que unes 145 butlletes s’haurien venut de més.

La xifra exacta, tant de les butlletes venudes, com de l’import de la sostracció i de la fórmula que permetrà a l’AVV pagar la loteria, es coneixeran un cop pagats els premis, comenta la gestora.

L’equip que s’ha fet càrrec de la gestió de l’AVV de Grups Gibraltar-Lluís Companys ha treballat de valent les darreres setmanes per resoldre amb celeritat un incident que ha impactat el barri i l’entitat. Hi ha una demanda pels fets davant dels Mossos.

To Top