Terrassa

Plega la junta d’ACTES del diploma sènior de la UPC

L’associació fa relleu dels gestors després d’una assemblea extraordinària

L'associació Actes feia les conferències i tallers a l'Escola Industrial de la UPC

La junta que gestionava ACTES, l’associació vinculada als alumnes del diploma sènior del campus de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha plegat. Aquesta junta, presidida per Anna Maria Masachs, va ser la promotora a l’octubre de 2011 d’aquesta associació que oferia un munt d’activitats per ampliar coneixement.

L’entitat organitzava conferències, tallers i sortides culturals. L’actual junta, a més de Masachs, presidenta i sòcia fundadora, hi havia actualment Josep Aran, Esteve Ventayol, Lluís Garcia, Lourdes Roca, Roser Segura (també  sòcia fundadora), Carme Milià, Rosana San i Francesc Badiella.

La presidenta Anna Masachs, a títol personal, ha valorat la feina feta però lamenta que en el procés de renovació de la junta s’hagi sentit “qüestionada per manca democràtica per no defensar els drets dels socis i no afavorir l’entrada d’una nova junta que no tenia els requisits per ser-ho”.

Masachs no comparteix  l’argument i considera que la junta que hi hagut fins ara ha treballat de manera correcta. La presidenta sortint desitja bona feina a la nova junta que s’ha triat durant una assemblea extraordinària.

Plega la junta d’ACTES del diploma sènior de la UPC
To Top