Terrassa

L’Escola d’Art i Disseny lliura els diplomes als seus alumnes

L’escola ha graduat dues promocions amb 89 alumnes

Un moment de l'acte de lliurament dels diplomes

L’ Escola d’Art i Disseny ha celebrat l’acte de lliurament dels diplomes als alumnes que han finalitzat els seus estudis. En aquesta edició, l’acte va ser una mica especial donat que va acollir dues promocions, ja que el curs passat no es va poder fer el que estava previst per la pandèmia. Les dues promocions graduades en cicles superiores sumen un total de 89 alumnes.

La regidora d’Educació, Teresa Ciurana, va presidir l’acte, que es va completar amb una taula rodona “I després, què?” amb professorat i alumnat de les tres especialitats en cicles que imparteix l’escola. Ciurana també va intervenir amb un parlament.

Situada al Vapor Universitari del carrer Colom, l’Escola d’Art i Disseny és un centre centenari a la ciutat i una peça clau en les disciplines artístiques. L’escola té dos vessants. La formativa reglada amb cicles formatius d’art i disseny i amb programes de mobilitat internacional, així com un curs d’accés per fer formació de cicles superior en plàstica i disseny.

Per altra banda, el centre acull els tallers d’art en un bon nombre de disciplines: ceràmica, pintura, gravat, dibuix artístic, ebenisteria, escultura i fotografia. Tot aquest espai de coneixement fa que l’escola i els seus usuaris s’enriqueixen mutualment en l’àmbit artístic.

L’Escola d’Art i Disseny lliura els diplomes als seus alumnes
To Top