Terrassa

Minyons vota els nous equips directiu i tècnic

Jaume Maeso encapçala, de nou, la candidatura a presidir la junta

Els malva faran avui assemblea a la seu de la colla

Aquest dissabte, a dos quarts de 6 de la tarda, els Minyons de Terrassa celebraran la seva Assemblea General Ordinària al seu local del carrer del Teatre, 4-6. L’assemblea servirà per a fer valoració de la temporada 2021, que va acabar amb el primer castell de 9 de la represa, i per a escollir els equips directiu i tècnic que encapçalaran la colla malva.

En aquesta assemblea els Minyons hauran d’escollir l’equip tècnic que rellevi l’encapçalat els dos darrers anys per Nani Matas. En l‘apartat tècnic s’ha presentat una sola candidatura encapçalada per Àlex Riveiro, de 30 anys i membre de tècniques de la colla anteriors. La candidatura que l’acompanya inclou més d’una vintena de persones eminentment joves però amb una llarga experiència a la colla. En l’àmbit de la junta es presenta una candidatura continuista encapçalada per l’actual president, Jaume Maeso.

En l’assemblea també es portaran a debat i aprovació les memòries de Junta i Tècnica així com els comptes 2021 i el pressupost 2022 de la colla.

Minyons vota els nous equips directiu i tècnic
To Top