Terrassa

L’Auditori de Terrassa s’omple de somriures solidaris

L’entitat Som Riures va organitzar una gala benèfica amb les actuacions de Lot Musik, Miquel Pujadó i Maria Betriu

Gairebé 300 persones van omplir el passat divendres 26 de novembre l’Auditori Municipal de Terrassa per fer costat a la iniciativa solidària Som Riures, que va organitzar una gran gala benèfica a la ciutat.

L’acte, presentat Joan Martínez i Laia Camps. va comptar amb les actuacions de destacats músics locals com Miquel Pujadó, Maria Betriu i Arnau Gil i el grup de rock Lotmusik, que van voler donar suport a aquesta associació sense ànim de lucre entitat nascuda en el marc de la responsabilitat social corporativa de Centre Dental Les Escoles.

L’entitat vetlla per l’assistència dental gratuïta a persones sense recursos, derivades d’entitats com la Creu Roja, ACAU, el Consorci Sanitari de Terrassa o Càritas Diocesana, entre d’altres, i realitza una tasca de prevenció bucodental dirigida a diferents col·lectius, com infants, gent gran, pares i mares o persones amb discapacitat psíquica.

Durant la gala, el president de l’entitat, Toni Latorre, va agrair a les entitats d’ajut social el seu compromís amb la tasca que realitza Som Riures. Al seu torn, la directora de Centre Dental Les Escoles, la doctora Rosa M. Ros, va destacar el paper de l’equip humà del centre, pel seu compromís i empenta amb les activitats de l’entitat. En aquest sentit, va fer esment  a la darrera acció de Som Riures, una marató d’atenció odontològica solidària que va atendre més de 100 infants derivats per la Fundació Pere Tarrés.

To Top