policia terrassa
Terrassa

Èbria davant d’un gual i amb el carnet suspès

La policia va identificar la conductora al Pla del Bon Aire

Policia Municipal de Terrassa

No es va poder demostrar que estaba conduint el cotxe, però la van trobar dimarts en l’interior del vehicle, que estava estacionat davant d’un gual al barri del Pla del Bon Aire. La suposada conductora anava embriagada d’alcohol i no tenia el carnet de conduir en vigor. La Policia Municipal, a més de sancionar-la, va immobilitzar el vehicle per precaució.

Agents locals es van desplaçar al carrer d’Arenys de Mar, a la cantonada amb el de Sant Feliu de Llobregat, a les 17.40. Uns veïns havien requerit uns guàrdies i els van explicar que hi havia un vehicle estacionat davant la porta d’un garatge, un gual permanent, al tram indicat. Segons van explicar els testimonis als agents, dins del turisme hi havia una dona que semblava trobar-se sota els efectes de l’alcohol.

Els agents informats pels veïns es van adreçar al mencionat garatge del carrer d’Arenys de Mar i van localitzar l’automòbil descrit pels testimonis. En efecte, en l’interior del cotxe hi havia una persona. I en efecte, semblava èbria. En identificar-la, els policies van filtrar les seves dades al Sistema d’Informació Policial i van constatar que no disposava de carnet de conduir vigent. El tenia en suspensió temporal i la implicada no havia realitzat el curs preceptiu de recuperació dels punts.

Calia prendre les mesures preventives adequades per evitar que la dona marxés d’allà amb el vehicle, per la qual cosa els agents municipals van procedir a immobilitzar el turisme. I van obrir un expedient sancionador per denunciar la identificada per infracció de les ordenances municipals.

Èbria davant d’un gual i amb el carnet suspès
To Top