Terrassa

Torna la Toka Merkat al Parc Audiovisual

La Toka Merkat a l'edició del passat juny al Parc Audiovisual /Alberto Tallón

La tercera edició de la Toka Merkat arriba aquest dissabte per consolidar-se com un mercat “pop up” de moda i disseny de proximitat. La jornada, que se celebra de 10 a 20 hores, estrena la ubicació de la Capella de l’antic Hospital del Tòrax, un nou espai per descobrir el Parc Audiovisual de Catalunya, situat a l’extrem nord de la ciutat de Terrassa.

Una altra de les novetats és que el cuiner Alfons Ferrero, responsable del restaurant Fora de Carta (Camí Fondo, 17, Terrassa), disposarà d’una parada on es podrà esmorzar, dinar o picar entre hores, fins al vespre.

Entre els expositors, repetiran alguns dels grans noms de la moda catalana, com Txell Miras, que la setmana passada va presentar la darrera de les seves col·leccions al 080, o Josep Abril, dissenyador de referència per a la moda d’home establert a Barcelona. D’altres firmes, amb una llarga tradició, com Who Barcelona, o Killing Weekend hi participaran per primera vegada. Entre les novetats, es compten la firma EG Complements, BKD Homewear o See the Moon, marques totes elles amb arrels terrassenques.

Amb aquesta edició d’hivern –la primera– el mercat reedita la voluntat d’acostar els dissenyadors catalans amb el públic, per singularitzar l’esforç de dissenyar, confeccionar i produir a escala local, en una indústria altament globalitzada.

En aquest sentit, la Toka Merkat aposta per creadors que treballen amb materials respectuosos amb el medi ambient, amb un disseny únic i exclusiu i un tipus de producció conscient, que defuig les grans produccions massives i seriades. Una filosofia que reivindica el comerç de proximitat.

Torna la Toka Merkat al Parc Audiovisual
To Top