Terrassa

Ple a l’assemblea del Consell de la República

Vuit egarencs s’han fet amb una plaça l’òrgan polític

L'exconseller Lluís Puig

L’elecció dels integrants de l’Assemblea de Representants del Consell per la República s’ha tancat amb un ple egarenc. Vuit terrassencs han obtingut el suport dels votants i s’han fet amb una plaça l’òrgan polític.

El llistat l’encapçalen l’exconseller Lluís Puig i la regidora de l’Ajuntament de Terrassa Maria Montserrat Trullàs, seguits de Pere Cardús, amb 840 sufragis, un dels càrrecs no electes que més vots ha recollit. Els acompanyen els egarencs Jordi Roset Chaler, Maria Rosa Comellas, Pepi Oller i Maria Candelaria Puig.

Al llistat cal afegir l’egarenca Rosa Miró, escollida per la circumscripció de la Unió Europea per la seva residència a Hamburg.
En el procés d’elecció de l’Assemblea de Representants del Consell per la República han participat prop de 88 mil electors. El Consell té inscrites vora 100 mil persones, però en aquest procés només s’ha permès intervenir aquells que eren inscrits abans del dia 18 de setembre.

Finalment, han votat un de cada quatre electors potencials. El procés s’ha tancat amb un 25,7% de participació, en números absoluts 22.584 persones. Un 70% dels elegits són dones.

La votació ha estat telemàtica i els votants han dipositat la butlleta en dues urnes virtuals diferenciades: una pels càrrecs electes i una altra per a la resta de ciutadans inscrits al Consell.

Ple a l’assemblea del Consell de la República
To Top