Terrassa

Tributs a Ramones i Hombres G a la Festa Major de Can Jofresa

La pandèmia ha obligat a suspendre diverses activitats

La música serà la protagonista de la Festa Major del barri de Can Jofresa. “Commando” farà un tribut a Ramones / MIREIA IZQUIERDO

La Festa Major del barri de Can Jofresa s’ha vist afectada per les restriccions per la Covid. Algunes de les activitats més esperades, com el ball hindú i la festa de colors “holi” que s’havien de celebrar diumenge, han quedat suspeses. Tampoc no es podrà celebrar la tradicional botifarrada veïnal, que l’any 2019 va suposar tot un èxit.

La pista del carrer Vic serà l’epicentre d’una festa que començarà demà i diumenge a les 9 hores de la mateixa manera, amb sengles partits de futbet, el primer infantil i el segon de solters contra casats, o el que és el mateix, de “mendrugo” contra “pedrusco”. A les 00.30 hores s’haurà de posar el punt final a totes les activitats.

Demà, entre les 10.30 i les 14 hores, la pista acollirà una exposició de motos i cotxes clàssics. Les activitats es reprendran a les 22 hores amb dos concerts. El primer anirà a càrrec del grup “Commando” i serà un tribut als Ramones, mentre que el segon, que arrencarà a les 23 hores , anirà a càrrec dels “Hombres B”, que retran tribut als Hombres G. A partir de la 1 havia de continuar la música i el ball, però no serà així.

Pangea i Toni Torres
La música es reprendrà diumenge a les 19 hores amb dos concerts de grups del barri. Primer actuaran els “Pangea” i després, a les 20 hores, Toni Torres. Aquesta atípica festa es tancarà diumenge a les 21.15 hores amb un espectacle de foc que anirà a càrrec dels Diables de Sant Pere Nord.

L’associació de veïns de Can Jofresa no està massa satisfeta de les restriccions imposades per a aquesta festa. “És una llàstima que moltes de les activitats que teníem programades no es puguin dur a terme. Estic molt enfadat amb l’Ajuntament. Per a les manifestacions de la Diada no veig que hi hagi massa problema, mentre que a nosaltres, que som un barri humil, no ens deixen ni celebrar una botifarrada, ni un ball, i ens fan plegar a la mitjanit. Cada any escoltàvem música i ballàvem al carrer ben bé fins a les 3 de la matinada”, assenyala Julio Saco, vicepresident de l”AVV de Can Jofresa. I afegeix: “La Festa ha quedat molt retallada, però farem el que podrem”.

To Top