Terrassa

La Policia Municipal estrena flota

Incorpora deu escúters elèctrics, sis motos de gran cilindrada i una furgoneta híbrida

Els nous escúters elèctrics i les motos de gran cilindrada de la policia.

La Policia Municipal estrena nous vehicles amb la incorporació de disset vehicles nous que permeten renovar part de la seva flota. Concretament deu nous escúters elèctrics que substituiran deu vehicles de rènting que funcionaven fins ara, a banda de sis noves motocicletes de gran cilindrada “menys contaminants que les que substitueixen”, segons fonts municipals.

En aquesta remesa s’incorpora també a la flota municipal una furgoneta híbrida d’atestats que pot funcionar com a oficina mòbil.

L’alcalde Jordi Ballart va presentar ahir els nous vehicles. “Amb aquesta renovació -va dir-, seguim amb la voluntat de modernitzar el cos de Policia Municipal, millorant els equips i instruments per als i les agents”.

La primera autoritat municipal va afegir que “la renovació de la flota, amb vehicles més sostenibles, millor equipats, més visibles i més pràctics, forma part de l’aposta de l’equip de govern per millorar la seguretat a la ciutat, afavorint que pugui ser més eficient i més efectiva”.

La incorporació de la furgoneta d’atestats té un cost de 46.210,17 euros, mentre que la renovació de la flota de les motocicletes i escúters s’ha realitzat mitjançant un contracte de rènting per quatre anys, amb un cost 395.451,66 euros per 10 motocicletes elèctriques tipus escúter i sis motocicletes de gran cilindrada, amb l’equipament i el manteniment inclosos.

Tant les motos com la furgoneta disposen d’un nou logotipat, basat en el patró Battenberg, una nova imatge corporativa que garanteix la visibilitat dels vehicles a gran distància gràcies a la disposició i inclinació de les franges laterals en blau, blanc i groc.

La Policia Municipal estrena flota
To Top