Terrassa

Comença la primera edició de la Ruta del Vermut de Terrassa

El Gremi d’Hostaleria de Terrassa, Món Terrassa i els Premis Vinari dels vermuts catalans van presentar ahir la primera Ruta del Vermut a Terrassa, que es farà del 4 al 20 de desembre. La presentació va tenir lloc a l’Hotel Don Cándido.

La Ruta del Vermut proposa un recorregut pers reconeguts bars i restaurants de Terrassa i comarca per descobrir els guanyadors de l’edició 2020 del concurs dels vermuts Premis Vinari. “Compta amb un munt de propostes gastronòmiques dels mateixos restaurants en format tapa i vermut on es podran degustar a preus populars”, diuen els organitzadors. El recorregut té el suport de l’Ajuntament de Terrassa, el Gremi d’Hostaleria de Terrassa i comarca, la Cambra de Comerç i Sanmy-Geiser, i la col·laboració de l’Hotel Don Cándido.

Els locals que participen en la campanya són: El Dot (millor local per a fer el vermut de l’edició dels Premis Vinari 2020 de Terrassa), el Casal de Cultura de Vacarisses, els tres locals del Cafè Central, Santa Cereza, Epicentre, Nou Gaudí, Sa illa, Zurito i l’Hotel Don Cándido. A la presentació, Ester Bachs, la directora del concurs dels Premis Vinari, va recordar que el vermut és més que una beguda, “és tota una cultura i una forma de vida”.

To Top