Terrassa

El Rotary Club otorga el seus Premis Joves per Terrassa

El Rotary Club de Terrassa ha fet el lliurament del XXIII Premi Joves per Terrassa, enguany dotat amb sis mil euros i repartit entre tres entitats. El primer guardó, dotat amb tres mil euros, ha estat per a "les beques de residència el galliner", de l’Associació El Corralito, centre de creació artística. El segon, amb 1.500 euros, per a "connecta’t amb mi", del centre d’Esplai Guadalhorce i el tercer, també de 1.500 euros, per a "esport inclusiu, valors i estima", de l’Església Unida de Terrassa. El primer premi ha estat subvencionat pel Rotary Club de Terrassa, mentre que el segon i tercer ho han estat per la Fundació "La Caixa".

Aquest any el Premi Joves per Terrassa s’ha atorgat fora de la seu del Rotary Club a causa de la crisi de la Covid-19. Els guardons han estat lliurats per la presidenta del Rotary del curs 2019-20, Carme Espí, juntament amb altres membres de la junta, al responsable de l’Associació El Corralito, Albert García, i a representants d’Església Unida i de l’Esplai Guadalhorce. Durant el lliurament del segon i tercer premi, que es va fer davant del monument del Rotary de la Rambleta del Pare Alegre, també va assistir un representant de la Fundació "La Caixa".

Ajut i suport
Carme Espí, en representació del Rotary, va voler destacar que "el Premi Joves x Terrassa és un dels premis més importants que es dóna a Terrassa a entitats que treballen en accions solidàries, des de la perspectiva de donar ajut i suport als projectes de joves compromesos en finalitats socials".

Aquest any, els grups premiats ho han estat per projectes integradors, solidaris i transversals, de manera que la finalitat del premi ha assolit l’objectiu de poder arribar als joves de la ciutat i reconèixer el treball, quasi sempre voluntari, que fan vers els altres.

To Top