Terrassa

Quinze casos positius en els equips de l’Handbol Ègara

L’inici de l’activitat esportiva després de l’estiu ha disparat els casos de positius per coronavirus en els col·lectius esportius. A Terrassa, l’Handbol Ègara ha estat el més perjudicat amb quinze jugadors afectats, tots ells asimptomàtics. L’entitat va posar en marxa de forma immediata tots els protocols amb les autoritats sanitàries i esportives per controlar l’escenari. Els components dels sis equips del club es troben confinats. La major part dels positius han afectat als equips sènior i juvenil, que van participar en un stage conjunt a Andorra. A la tornada, alguns jugadors van tenir símptomes febrils que van posar en alerta els responsables de l’entitat egarenca. Les proves PCR van anar confirmant els resultats positius.

El període de confinament es va iniciar el 7 de setembre i la previsió és que els entrenaments es puguin reprendre el 23 d’aquest mes, malgrat que alguns jugadors s’incorporaran de forma progressiva.

“El club i les autoritats sanitàries hem actuat de forma immillorable, aplicant tots els protocols”, ha dit el vicepresident, Santi Feiner.

To Top