Terrassa

Oblida 16.000 euros en un bus i els recupera una hora després

Quina angoixa degué travessar aquella persona quan dijous es va adonar del descuit, quan es va palpar el costat i no va notar la bossa, quan va veure que no la portava. Amb el cor encongit, va cridar l’atenció d’uns policies municipals: m’he deixat la bossa en l’autobús. El més important no era la bossa, ni tan sols la documentació. L’important era el contingut monetari. Portava més de 16.000 euros. Va tenir sort: va recuperar els diners una hora després.

Eren les 3.30 quan uns agents de la Policia Municipal van ser requerits per aquell ciutadà nerviós a l’avinguda de les Glòries Catalanes. He oblidat la bossa de mà en l’autobús. Quin autobús? El de la línia 8. Portava molts cèntims, molts, més de 16.000 euros.

El cos local va actuar immediatament, posant en marxa el seguit d’accions de comunicació interna per solucionar la situació. Des de la Prefectura es va posar en contacte amb Tmesa perquè alertés la conductora del vehicle de transport urbà. A veure si tenien sort, a veure si ningú havia agarrat la bossa i s’havia apropiat d’ella.

I sí, va haver-hi sort. La bossa en qüestió, la bossa repleta de bitllets, estava en possessió de la xofera. Es trobava ben custodiada. La conductora havia recollit l’objecte.

La cita
Tmesa i la Policia Municipal es van citar en la parada de busos situada a la plaça dels Països Catalans, a uns metres de la Prefectura de l’avinguda de les Glòries Catalanes. Allà, la treballadora va lliurar la bossa als agents, que la van portar a les dependències policials.

El propietari angoixat va poder recuperar l’alè castigat, va tornar a respirar alleujat.

Quin pes es va treure de sobre. Va haver d’esperar que la policia comprovés la seva identitat i explicar el que contenia la bossa. Menys d’una hora després del seu avís, va recuperar els diners: 16.300 euros, fraccionats en bitllets de 500 i 100.

To Top