David Otero, president de l’AE Mitja Marató, va fer un balanç molt positiu de l’edició número 21 de la prova. "Haig d’estar molt content i orgullós per haver-hi arribat a l’edició 21", va comentar. "Quant a l’aspecte esportiu, penso que el nivell ha estat alt. Tot el que sigui baixar d’1 hora i 10 minuts costa molt. I aquí ho han fet uns quants. Sabem que el rècord és difícil perquè estem parlant d’una gran marca, però l’any vinent esperem portar alguns atletes capacitats per baixar el temps. I quant a la cursa femenina, crec que la marca també és molt bona. A més, aquesta cursa permet que molts corredors de la ciutat gaudeixin d’un esdeveniment com aquest. I això és molt important."
Otero va afegir que aquest any acabava una etapa a la història de la Mitja Marató. "La pròxima edició serà millor que aquesta, és el que ens proposem en cada edició. La Mitja ven ciutat i cal fer una cosa més grosa. Comença una etapa d’un nivell superior en la que portarem a terme noves idees."
En l’aspecte esportiu, Mourad El Bannouri va significar que el ritme havia estat alt. "He estat sol en el tram final i això es nota, perquè no és fàcil mantenir un bon ritme", va explicar. "Però m’ha anat bé per preparar una marató que tinc a la Xina." El Bannouri va confessar que havia trobat menys competència que l’any anterior. "La marca no tenia importància. Venia a buscar la victòria."
Mireia Pons, guanyadora femenina, debutava a la mitja terrassenca. "Repetiré perquè m’ha agradat molt", va dir a la línia de meta. "És un recorregut molt dur, amb alguns punts crítics. Si tens cames, el final està molt bé." Pons és una atleta especialitzada en curses de muntanya que es prepara ara per una marató a Las Palmas, classificatòria per al Mundial. "És molt ràpida i la preparo com si fos asfalt. Aquesta prova a Terrassa m’ha anat molt bé."