Terrassa

En licitació el servei de neteja de zones verdes per 15 milions

L’Ajuntament ha tret a concurs el manteniment i neteja de les zones verdes de la ciutat i el control de les "males herbes" en les voreres sota un import de 15,5 milions d’euros. El contracte s’ha dividit en quatre lots, i un d’ells està reservat per a centres especials de treball.

El Consistori ha tret a licitació la neteja de les zones verdes. I ho ha fet amb un concurs que pretén promoure l’ocupació de persones amb discapacitat. Per aquest motiu, el lot 3 del contracte va destinat únicament a centres especials de treball.

Les empreses que acabin guanyant la licitació, posada en marxa per procediment obert, s’encarregaran de "la neteja parcial i manteniment dels espais lliures d’ús públic i l’arbrat de titularitat municipal d’aquests espais en condicions de seguretat, salubritat i d’orbament adequades", de manera que quedi garantida la conservació i manteniment dels parcs i jardins de la ciutat, segons resa el contracte.

Quatre zones
L’Ajuntament ha dividit la ciutat en quatre zones, que es tradueixen en quatre lots en el contracte: el sector est, l’oest, el rodal de Terrassa i, per últim, el Parc de Vallparadís, l’Antic Poble de Sant Pere i el recinte de la Seu d’Ègara.

El pressupost base de licitació és de 15,5 milions d’euros per un període de 4 anys, que es poden prorrogar un any més.

To Top