Terrassa

La xarxa TerrassaEduca reflexiona sobre les trobades amb entitats

Teixit xarxa, què vol dir formar part de la xarxa? Aquest va ser el títol del taller que es va desenvolupar a l’assemblea plenària de TerrassaEduca, la xarxa d’entitats que col·labora i està implicada en el programa d’activitats escolars que s’ofereix cada curs als alumnes.

El taller va estar a càrrec de Manel Ruiz, tècnic de participació i dinàmiques de grup (INDIC-Iniciatives i Dinàmiques Comunitàries) i va formar part de l’assemblea de la xarxa educativa que va tenir lloc a l’Arxiu Històric Comarcal de Terrassa aquest dilluns.

Presentació d’entitats
La reunió es va obrir amb la presentació d’entitats que formen part de la xarxa, així com les seves activitats educatives. Es van donar a conèixer la Fundació Catalunya La Pedrera, Codelearn, Alcohòlics Anònims i Taigua, aquesta última la nova empresa municipal de Terrassa que gestiona l’aigua.

Després de l’exposició de les quatre entitats es va informar sobre la participació en les activitats de la guia educativa i de la mateixa xarxa. A continuació es va fer el taller de treball, que va tenir com a objectiu obrir un espai de debat per pensar i reflexionar sobre allò que uneix a les entitats de la xarxa i allò que tenen en comú. La trobada dels agents educatius es va cloure amb una vista a les dependències de l’Arxiu Històric Comarcal de Terrassa. L’assemblea va comptar amb l’assistència de la regidora d’Educació, Teresa Ciurana, i el director de l’Arxiu Històric Comarcal de Terrassa, Joan Soler.

To Top